Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 14:57

Сайт ШМО вчителів початкових класів Пологівської ЗОШ І-ІІ ст. № 6

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 9
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

В історії нашого народу є чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня, коли над квітучим Поліссям здійнявся в нічне небо зловісний вогонь радіаційного вибуху. Чорною плямою стала на нашій блакитній планеті трагедія Чорнобиля. Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей. Людство ще не знало техногенно-екологічної катастрофи таких масштабів.

Молоде покоління не має права забувати цю страшну трагедію. Ми повинні знову і знову усвідомлювати всю відповідальність за свої дії перед нащадками. Саме тому, в початкових класах Пологівської ЗОШ І-ІІ ст. № 6 було проведено ряд заходів:

1 клас - Урок пам´яті: "Дзвони Чорнобиля"

 

3 клас - виховна година: "Чорнобильська трагедія" 

 

4 клас - виховна година-спогад "Чорнобиль - немає минулого"

 

(Більше фотографій ви можете переглянути в фотоальбомі)

Переглядів: 478 | Додав: vseznayko | Дата: 22.05.2015 | Коментарі (0)

У березні Україна згадує про хворих на туберкульоз. Пов'язано це  з датою -24 березня  - Міжнародний день боротьби з туберкульозом.

Туберкульоз забирає життів більше, ніж усі інші інфекційні та паразитарні хвороби разом узяті. Кожен з нас щодня вирішує безліч різних проблем та питань. Часом «нагальні» та «невідкладні» справи примушують забути про себе. Навіть почуваючи себе хворими, ми відкладаємо візит до лікаря, бо не вважаємо нашу недугу вартою уваги та дорогоцінного часу. Іноді бракує необхідної інформації або нами володіють хибні переконання, які заважають вчасно звернутися за допомогою. Отже, однією з основних причин стрімкого поширення епідемії туберкульозу в Україні є необізнаність, непоінформованість громадян щодо шляхів уникнення цього захворювання, важливості його своєчасного лікування та профілактики у повсякденному житті. Тому, з метою формування здорового способу життя, профілактики захворювань на туберкульоз, активізації просвітницької діяльності на теми профілактики туберкульозу оголошено місячник боротьби з туберкульозом у навчальних закладах Пологівського району з 20 березня по 20 квітня 2015 року під гаслом «Знайти, лікувати, вилікувати кожного».

В рамках місячника в початковій школі було проведено ряд заходів:

1-2 класи - Усний журнал "Що таке туберкульоз"

3-4 класи - Година здоров'я " Що необхідно знати про туберкульоз"

  

 

Переглядів: 332 | Додав: vseznayko | Дата: 22.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2
Вхід на сайт
Пошук
Календар
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCozЯндекс.Метрика